šŸ““Kaj spakirati v nahrbtnik za vrtec?

Malčki gredo v vrtec s polnim nahrbtnikom stvari, ki jih bodisi nujno potrebujejo ali pa jih morajo imeti shranjene v svoji garderobni omarici kot rezervo.Ā Kratko opozorilo preden se lotimo seznama: vse stvari, ki jih bo imel otrok v vrtec, označite z imenom in priimkom. Tukaj je nekajĀ osnovnih potrebŔčin.

1. COPATI

Copatki sodijo vsekakor pod nujno ā€“ naj gre za igro, plesne urice ali pa le hojo sem in tja. Otroci preživijo v vrtcu po več ur na dan, zato je pomembno, da so copati udobni in kvalitetni za nežna stopalca. Na kaj vse je treba biti pozoren pri nakupu copatk, smo podrobneje opisali tudi v članku Idealni copatki za vrtec in Å”olo.

Minimellows otroÅ”ki copatkiĀ soĀ ročno narejeni v SlovenijiĀ izĀ dojenčkom-varnega 100% certificiranega, rastlinsko barvanega EU usnja. Usnjeno blago je izrednoĀ mehko, razen tega pa ta naravni material najboljÅ”e kvaliteteĀ pusti stopalcem dihati.Ā Imajo vÅ”ito mehko elastiko, ki omogočaĀ lahko obuvanjeĀ in preprečuje nehoteno sezuvanje. Stopalu se popolnoma prilagodijo,Ā nedrseč podplat pa otroku nudi varno in gotovo stopanje.

Celotno kolekcijo Minimellows copatk si lahko ogledate tukaj.

copatki minimellows

2. REZERVNA OBLAČILA

Dobro vemo, kako hitro se oblačila pri malčkih popacajo, zmočijo, včasih celo čudežno izginejo! Poskrbite za to, da ima malček v svoji garderobni omarici vedno par oblačil na zalogi ā€“ tudi komplet spodnjega perila in nogavic.

3. NAJLJUBŠA NINICA, NAJLJUBŠA IGRAČA IN DUDA

So stvari, ki otroku ogromno pomenijo, saj med drugim predstavljajo vez z domom. Idealno za uvajanje otroka v vrtec je, da ima s seboj sebi znano in najljubŔo ninico, s katero zaspi, najljubŔo igračo ter dudo (če nanjo Ŕe prisega).

Izredno simpatične Minimellows ninice otroci hitro vzljubijo, saj so zelo mehke in tako idealne za crkljanje. So oblikovane in ročno narejene v Sloveniji, iz najboljÅ”ih materialov, ki so otroku varni in prijetni na otip. Na tej povezaviĀ si oglejte celotno kolekcijo Minimellows ninic.Ā 

Ā 

4. STEKLENIČKA ALI KOZARČEK

Otroku na začetku lahko date v nahrbtnik za v vrtec tudi lastno stekleničko ali kozarček iz katere pije.Ā 

5. ZA PRIPRAVLJENOST NA VSAKO VREME

Odvisno od letnega časa, naj ima otrok v svoji omarici vedno na zalogi nekaj, s čimer bo pripravljen iti ven v vsakem vremenu. To so na primer v toplejŔih letnih časih klobuček ter sončna očala in pa jakna za dež skozi celo leto.

Komentiraj